Sosa Ingredients

Sosa Ingredients

Sosa er en av de ledende spanske produsentene til den moderne gastronomiens verden. De produserer krafter, oljer, frysetørket frukt, salt, sukker, pepper, texturas, krydder og en hel rekke andre og unike produkter.

Texturas

Texturas

Med disse produktene kan du gjenskape alle de fascinerende teksturene som gjorde El Bulli verdensberømt. Kreert av Albert og Ferran Adria. 

Stokes

Stokes

Stokes er for deg som har lyst på gode produkter, laget på gamlemåten, uten unødvendige tilsetningsstoffer. Topp kvalitet og fantastiske smaker. 

Unio Olivenolje

Unio Olivenolje

Unio olivenolje er laget på Arbequina-oliven, og kan med sin overveldende friskhet tilføre en perfekt siste touch på en mengde matretter. 

Unio Eddik og Balsamico

Unio Eddik og Balsamico

I tillegg til en av markedets beste olivenoljer så produserer også kooperativet Unio en mengde enkeltdrue-eddiker av den høyeste kvalitet. 

Appennino Food - trøffel

Appennino Food - trøffel

Fra hjertet av Bologna-landskapet, et velkjent område for trøffel, leverer Appennino Food fersk trøffel og trøffelprodukter av den ypperste kvalitet. 

Fossil River - salt

Fossil River - salt

Fossil River er en utrolig spennende saltprodusent fra Villena, i Spania. De henter sitt salt fra underjordiske elver, et helt unikt, finkornet salt med alle sine mineraler og næringsstoffer intakt. 

Tunfisk fra Consorcio

Tunfisk fra Consorcio

Hvit tunfisk, fisket i Biscayabukta nord for Spania. En helt fantastisk råvarekvalitet, levert av spanske Consorcio. 

Aceto Balsamico Di Modena

Aceto Balsamico Di Modena

Hele verden elsker Balsamico, men dessverre er den ikke alltid av så høy kvalitet. Aceto Balsamico fra Modena derimot er så godt som det kan få blitt. 

Mugaritz Experiences

Mugaritz Experiences

En rekke produkter utviklet av kjøkkensjefen på fantastiske Mugaritz, produsert av Solegraells. 

Le jardin des epices - Nyhet

Le jardin des epices - Nyhet

Dette er en helt ny serie med eddik og krydder hos Gastronaut. Franske Le jardin des epices har i over 15 år laget spennende og nye krydder og aromaer og har flere anerkjente restauranter på kundelisten. 

A Year In Dauro

A Year In Dauro

En særdeles flott, inspirerende og visuelt vakker film som dokumenterer en hel sesong i olivenlunden.