The Anti-Griddle

The Anti-Griddle

Dette er en tradisjonell stekeplate med en twist, i stedet for å tilføre varme så fryses produktene som legges på den.

Inspirert av Grant Achatz fra restaurant Alinea i Chicago så åpner denne nyskapelsen for en helt ny dimensjon hva gjelder å fryse ned pureer, sauser, kremer og skum.

Skap fryste eller semifryste kreasjoner med en stabil og knasende overflate samtidig som den er lett kjølig og kremete inni. Denne fristende dobbel-teksturen skaper overraskende og unike opplevelser på restauranter. På buffeer og arrangementer så blir folk alltid nysgjerrig på dette produktet som skaper en frossen appetittvekker eller dessert rett foran øynene deres.

Den er lett å rengjøre og bruker ca. 5-10 minutter på å nå -35 grader celsius. Tilfør et tynt lag med olivenolje før bruk, det vil hindre at produktene setter seg fast.

Besøk gjerne Polyscience sine egne sider om produktet for mer informasjon, bilder og filmklipp, eller ta kontakt med oss om du ble nysgjerrig. I showrommet vårt på Hvalstad så har vi selvfølgelig produktet utstilt, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt.

The Anti-Griddle er også tilgjengelig i vår webshop. 

Her får du en liten gjennomgang av maskinen, samt noen kreative muligheter.
-- --