Pacojet 2

Pacojet 2

Pacojet gir deg muligheten til å ta dypfryste produkter og gjøre det om til fløyelsmyke mousser, kremer, sauser og iskrem.

Hos Pacojet fins det ingen grenser hva kreativitet angår. I sin søken etter den ultimate iskremmaskin kom sveitseren Wilhelm Maurer opp med den revolusjonerende teknikken Pacojet er verdenskjent for. Produktet ble videreutviklet og lansert på verdensmarkedet i 1992. Produksjonen har til enhver tid funnet sted i Sveits, kvalitetproduktenes høyborg.

Pacojet er et revolusjonerende produkt som tar vanlig matlaging og gjør det til kulinarisk magi. Det beholder de naturlige smakene og næringsstoffene i individuelle porsjoner klare for servering.

Pacojet er et dynamisk, profesjonelt kjøkkenprodukt som gjør det lett å lage høykvalitetsmat samtidig som du sparer tid og reduserer matavfallet. Helt uavhengig av sesong, maten din vil bli overøst av komplimenter for den intense og naturlige smaken.

Det krever veldig lite forarbeid og en porsjon tar kun 20 sekunder å lage.

Finn frem et ferskt og bra produkt være seg kjøtt, fisk, frukt eller grønnsak og legg det i Pacojet beholderen. Tilsett andre ingredienser og fyll på med en væske etter ønske til det dekker innholdet. Frys det ned til -22 grader i minst 24 timer. Når retten skal serveres så setter du beholderen inn i maskinen, velg antall porsjoner og trykker ”Start”.

Knivbladet i Pacojeten spinner i 2000 runder pr minutt, og barberer av syltynne skiver fra toppen av det frosne produktet noe som resulterer i en ekstremt fløyelsmyk tekstur. Det innholdet i beholderen som ikke blir brukt forblir frossent og kan legges tilbake i fryseren til du har behov for flere porsjoner.

Pacojet er produsert med den presisjonen og kvaliteten som Sveitsiske produkter er så kjent for.

Smaksintensiteten er unik. Du beholder alt av ferskhet og smak og smaken blir like intens som når du plukker frukten rett fra trærne. Du kan si ha det til konserveringsmidler, smaksforsterkere og tilsetningsstoffer. Fyll opp Pacojet-beholderen med ferske produkter når det er i sesong, når dette er dypfryst og lufttett så vil smaken forbli like intens helt til du er klar for å imponere. Tilbered den beste jordbær-sorbeten noensinne midt i januar.

 


Pacojet 2
Etter 20 år med eventyrlig suksess var det naturlig å komme med en ny maskin. Det sier allikevel mye om kvaliteten på den originale maskinen at oppfølgeren ser nesten helt identisk ut. Visse forbedringer er det jo selvfølgelig, og de ramser vi opp fortløpende.

  • Nytt LCD fargedisplay med berøringsskjerm med intuitive ikoner og en rekke nye innstillingsmuligheter.
  • Nå kan du tilberede både hele- og desimalporsjoner. Perfekt for å lage ekstremt presise mengder. 
  • Dedikert kuttemodus for å lage tartar, farser, kutte urter osv.
  • Dedikert piskemodus for flytende væske.
  • Ny internasjonal Pacojet 2 oppskrifstbok. Alle basis-oppskrifter samt en rekke inspirerende oppskrifter kreert av noen av verdens beste kokker.
  • Illustrert brukermanual, med enkle steg-for-steg guider.
  • Instruksjoner for hvordan rense maskinen er nå synlig på display.
  • En rekke forskjellige innstillinger gjør det mulig å sette opp maskinen til dine behov og preferanser.
  • Masse ekstrautstyr av svært høy kvalitet. Alt ekstrautstyr er kompatibelt både med Pacojet 1 og Pacojet 2. 



Pacojet 2


Pacojet 2 kan:
lage en porsjon is på 20 sekunder, og hele begeret (1.0L) på under 4 minutter.

  • 15 liter med sorbet i 15 forskjellige smaker (1 t)
  • 15 kg med farse for pateer, terrin osv. (1 t)
  • 150 porsjoner med suppe i opptil 15 varianter (1 t)

Pacojet 2 inneholder

  • 1 Pacojetmaskin
  • 1 pacojet knivblad
  • 1 spray guard
  • 2 beger med lokk
  • 1 begerholder
  • 1 kjøkkenspade i stål
  • 1 instruksjonsmanual
  • 1 oppskriftsbok
  • 1 blått vaskebeger (rensing)
  • 1 blå forseglingsring (rensing)
  • 1 grønn renseinnsats (rensing)

 

 

Pacojet 2

Pacojet 2 Coupe Set:
Utvid bruksmulighetene til maskinen med dette knivbladsettet. Tilberedfersk, ikke-fryst mat som fisk, urter, grønnsaker, frukt, egg, krem osv.

  • Whipping Disk - Pisk krem og eggehvite, miks fruktbaserte kremer, lag milkshake osv.
  • 2-Blade Cutter - for grovere teksturer som urter, grønnsaker, kjøtt og fisk.
  • 4 - Blade Cutter - for finere teksturer som puréer, farser, mousser osv.
  • Cutter Tongs - lar deg trygt ta av og sette på de sylskarpe knivbladene. 

 

 

Pacojet 2

 

 

Pacojet 2

 Besøk gjerne Pacojet sine egne sider for mer informasjon, oppskrifter, bilder og filmklipp, eller ta kontakt med oss om du ble nysgjerrig. I showrommet vårt på Hvalstad så har vi selvfølgelig ismaskinen utstilt, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt.

Vi har også Pacojet 2 tilgjengelig i webshopen vår, i tillegg til ekstra beger, coupe set, oppskriftsbok osv. 

Her kan dere se hvor enkelt det er å lage et par porsjoner iskrem med Pacojet.
--