Lodge støpejern

Lodge støpejern

Med over 100 års erfaring er Lodge helt i førersetet hva gjelder støpejernsprodukter. Med produksjon i USA har de hele tiden jobbet for å produsere de beste produktene tilgjengelig på markedet.

Historien om Lodge begynner allerede i 1896, da Joseph Lodge etablerte sin første virksomhet, fra 1910 var den kjent som Lodge Manufacturing Company. Over hundre år senere føres nå arven videre av hans to oldebarn som fortsetter å utvikle innovative produkter med fokus på kvalitet.

Det er produktene i støpejern som har ført Lodge dit de er i dag, men i de senere år har de også rettet blikket mot produkter i porselen, rustfritt stål samt treprodukter. Med dagens fokus på kvalitet og holdbarhet har Lodge nå havnet i den situasjonen at etterspørselen overgår produksjonen. Dette har ført til planer om ytterligere utvidelse av fasilitetene deres i South Pittsburg, Tennessee, USA.

Bruk og beskyttelse - Støpejernsproduktene vaskes for hånd, og tørkes umiddelbart etterpå. Påfør så et tynt lag olje før du setter produktet tilbake i skapet. Støpejernsprodukter fra Lodge kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. For lang holdbarhet anbefales det å begynne på svak varme for å varme opp godset, og så etter et par minutter skru opp varmen før du tilfører maten. 

Vi har tatt inn en hel rekke av deres produkter, og disse er nå gjort tilgjengelig i webshopen vår.

Lodge støpejern

 

--