De Buyer

De Buyer

De Buyer ble grunnlagt allerede i 1830, de utvikler og produserer det beste kjøkken- og konditorutstyret til det profesjonelle kjøkken. De gjør det de kan for å opprettholde storheten, tradisjonene, sjarmen og ikke minst de unike smakene fra fransk gastronomi.

De Buyer har nå over 3000 produkter som spenner seg fra stekeplater i stål, rustfritt stål, kopper og teflon via proffe mandoliner til silikonformer. 

I webshopen vår så har vi lagt ut alle kjeler, panner og kasseroller, samt mandolinene.Jern

En god jernpanne er viktig å ha i ethvert kjøkken, både privat og profesjonelt. De er svært bra på høye temperaturer og er perfekt for bruning av kjøtt. Produktene blir bedre jo mer man bruker dem, jo mørkere produktet blir, desto bedre blir det naturlige non-stick belegget.
Det er viktig å varme pannen godt før bruk og ikke la matrester bli liggende igjen i pannen, kok ut eventuelle rester som har festet seg. 
Pannen vaskes med varmt vann, helst uten såpe, og tørkes umiddelbart etterpå med papir. Det kan også være en fordel å ha litt olje i pannen før du setter den i skapet.
Disse pannene har ekstra sterkt stål for å tåle de høye temperaturene og den harde bruken som forekommer i det profesjonelle kjøkken. 
Pannene fungerer på alle varmeflater, inkludert induksjon (ikke seriene Force Blue og La Lyonnaise).
De BuyerRustfritt stål

Dette materialet er i utgangspunktet ikke optimalt for varmeoverføring, derfor lages det med flere lag i bunnen hvorav et eget aluminiumslag som egner seg spesielt for å føre varmen inn i pannen. God varmefordeling gjennom bunnen og oppetter sidene gir optimal varmedistribusjon. Håndtakene er også i rustfritt stål og kantene er svært hellevennlige.
Dette er kokekar som er enkle å ta vare på, og som holder seg meget godt selv uten altfor mye innsats. Vaskes med varmt vann og såpe, og kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. 

 De Buyer


Non-Stick

En god panne der maten aldri setter seg er fint å ha, denne "choc"-serien med non-stick materiale er blant det beste på markedet. Så sant du ikke bruker skarpe metall-gjenstander i den, og ikke varmer den til mer enn 250 grader celsius så vil den ha et langt liv.
Den tykke aluminiumen gjør at varmen sprer seg både jevnt og raskt, både på bunnen og i sidene, noe som gjør den ideell til delikat mat som fisk osv.
Pannen vaskes i varmt vann med såpe og en myk børste. 
 De BuyerKobber

Populariteten til kobber er ikke bare på grunn av dets varme og innbydende utseende, men materialet sine unike varmeoverførings-egenskaper. Den jevne og stabile oppvarmingen og måten kobber holder på varmen gjør den ideell til delikate tilberedninger som f.eks. sauser. 
Innsiden av kobberet vaskes som en vanlig stålpanne, imens utsiden rengjøres med en spesiell type krem, helst etter hver gang den blir brukt. Det er ikke anbefalt å bruke oppvaskmaskin, da oppvasksåpe ofte har et høyt nivå av klorin som kan skade kobberet.
deBuyer har utviklet en ny serie med kokekar laget av kobber og rustfritt stål med en magnetisk bunn til induksjon.

 De Buyer


Redskaper

deBuyer sine redskaper er alle laget av ett stykk rustfritt stål for hard og langvarig bruk. Dette er arbeidsverktøy med en smart kombinasjon av eleganse, holdbarhet og funksjonalitet. 
 De Buyer


Silikonformer

Disse fleksible formene laget av organisk silikon har sakte, men sikkert tatt over store deler av markedet. De er ekstremt fleksible og kan bli brukt både i ovn og til fryseren. Takket være dette nye materialet så er det heller ingen grunn til å smøre innsiden av formen, og det er enklere å få ut maten uten at maten blir ødelagt eller fester seg.
Rengjøring er like enkelt, en kjapp runde med børste og varmt vann er nok, men formene tåler også oppvaskmaskin.
For best varmefordeling så settes formene på en grillrist midt i ovnen. De har også et patentert system for bedre karamellisering og smak.
 De Buyer


Konditor

Konditorfaget er stadig i utvikling, alltid innovativ, men samtidig med respekt for historien. deBuyer ønsker å tilby en rekke redskaper og former som både sparer tid, men som også bidrar til å øke kvaliteten på sluttproduktet.
Hvert enkelt produkt er laget til et spesifikt bruk, og i utviklingen blir det testet hardt i et profesjonelt miljø. Med den store variasjonen av former og utstyr så blir det enkelt å gi en personlig touch til maten. 
 De Buyer


Mandolin

Kanskje markedets beste mandoliner blir produsert av deBuyer i Frankrike. Produktene er laget av rustfritt stål og polyplast, knivene er laget i Thiers, den berømte franske byen som har spesialisert seg på profesjonelt bestikk. Stødige, effektive og kompakte mandoliner av svært høy kvalitet. Her kan du kutte frukt og grønnsaker i tynne skiver fra 1 til 8 mm tykkelse samt julienne med 10 eller 4 mm tykkelse.  
 De Buyer
  

--

Besøk gjerne DeBuyer sine egne sider for å få en oversikt over hele sortimentet, eller ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på produktet og ønsker mer informasjon. Showrommet vårt på Hvalstad er spekket med DeBuyer-produkter, vi har hele vegger fylt med panner og kjeler, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt.

I webshopen vår så har vi lagt ut alle kjeler, panner og kasseroller, samt mandolinene.