3 claveles kniver

3 claveles kniver

Bueno Hermanos som produserer disse knivene ble etablert i 1930. De begynte med å produsere sakser, men det var gjennom knivserien 3 claveles at de etablerte seg i det internasjonale markedet. 3 claveless ble fort et synonym for kvalitet.

I dag holder Bueno Hermanos til i Logrono i La Rioja i Spania, og produksjonsfasilitetene som ble bygget på starten av 2000-tallet er på hele 20.000 kvadratmeter. Det er knivene deres vi fører, men de jobber også opp mot andre bransjer som frisører og kjemikere med en mengde sakser og andre redskaper.

3 claveles kniver har et nydelig ergonomisk design som gir maks kontroll når den ligger i håndflaten. Håndtaket har en hygienisk overflate og livslang kvalitet. Den midtre delen av knivbladet er formet for å kutte de litt mykere råvarene, knivspissen er perfekt for finkutting av for eksempel små grønnsaker og enden av kniven er kraftig nok til å håndtere de hardere råvarene. Baksiden av kniven er perfekt for å dele opp småben, knuse skallet på sjømat og den slags. Alle knivene er laget i rustfritt stål.

Det finnes selvføgelig en hel rekke forskjellige kniver, alle optimalisert til forskjellig bruk. Du har blant annet brødkniver, kokkekniver, fileteringskniver, kjøkkenøkser og mindre kniver for skrelling og finsnitting. 

Om du ble nysgjerrig så må du gjerne ta en titt i webshopen vår der vi har alle knivene til salgs, eventuelt kan du komme innom showrommet vårt på våre kundekvelder på Hvalstad for en nærmere titt.

3 claveles kniver