Schott Zwiesel Kristallglass

Schott Zwiesel Kristallglass

Firmaet startet opp allerede i 1872 av Anton Müller, og har siden da jobbet seg frem til å bli en av verdens ledende glass-spesialister. I dag er det over 3000 kunder innen luksus-hoteller til catering som benytter seg av glassene til Zwiesel.

 

Bestill på tlf: 66 77 80 60 eller mail: post@gastronaut.no

 

Vi har mange av seriene fra Zwiesel på lager,
og bestiller gjerne om du ønsker noe spesielt.

Se Schott Zwiesel katalogen
for å få oversikt over hele sortimentet. 

 --

Bli Firmakunde: Gode avtaler på Schott Zwiesel-glass.
Kontakt oss på post@gastronaut.no for å søke om firmakonto.
  

 

 

Schott Zwiesel Kristallglass

Se også: vår nettbutikk


Serier fra Schott zwiesel
Cru Classic

En vakker serie glass av svært høy kvalitet med klassisk fransk visuell karakter. Store klokker med en nydelig avrunding ned mot stetten.
Stor og formfull i stilen. Serien består av fem vinglass, inkludert champagne, samt dekanter.

Schott Zwiesel Kristallglass

Schott Zwiesel Kristallglass


Vina

Denne serien har en tydelig signatur, her er det funksjonelt design som gjelder. Noen få varianter for forskjellige viner i tillegg til vannglass og champagneglass. Alle laget av stabilt og holdbart materiale. Kan fint vaskes i oppvaskmaskin, og er perfekt både for hjemmebruk og i restauranter.

 


Schott Zwiesel KristallglassClassico

Her er det et variert utvalg med klassisk design. Med Classico-serien har du mulighet til å servere drinker, vin, øl, champagne og sprit, og i tillegg har den en nydelig karaffel. Takket være den klassiske designen vil denne serien fungere til en rekke forskjellige arrangementer.

 


Schott Zwiesel KristallglassPure

Denne serien snakker til de som vil ha noe ekstra. Glassenes klokke hjelper vinen å puste for å forsterke duften. Slik at både kjennere og ambisjonsrike legfolk kan fremstå som moderne og kvalitetsbevisste.

 


Schott Zwiesel KristallglassDiva

Den ekslusive Diva-serien kombinerer den tidløse stilen med den moderne. Den slanke stetten utgjør en perfekt match til de større klokkene.

Den balanserte formen til de 14 forskjellige glassene ble skapt for å hente frem aromaene til alt fra rød- og hvitvin, farris og champagne. Diva er spesielt holdbart siden glassene er laget av rent Tritan-krystall.

Schott Zwiesel Kristallglass


Schott Zwiesel KristallglassBanquet

Denne seriens komfortable runde form er som skapt for håndflaten og er perfekt til enhver buffet med varierende drikke. Den velbalanserte designen er enkel og lar innholdet snakke for seg selv.

 


Schott Zwiesel Kristallglass
 


Ivento

Ivento er en serie med prisgunstige glass som passer perfekt til både bistro, buffet og bankett. Slanke, fine stetter og klokker til både bordeaux og burgund i tillegg til de klassiske røde, hvite og musserende.

 

Schott Zwiesel Kristallglass

Schott Zwiesel Kristallglass

 

Besøk gjerne Zwiesel Kristallglass sine egne sider for å få en total oversikt over hele sortimentet, eller ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på produktet og ønsker mer informasjon. Showrommet vårt på Hvalstad er spekket med glass og karafler, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt. Hele Cru Classic-serien er også tilgjengelig i webshopen vår.