Revol - porselen

Revol - porselen

Revol leverer et meget holdbart og slitesterkt frank porselen preget av spennende og innovativt design. Siden oppstarten i 1789 har Revol med gammel kunnskap og tradisjon, samt moderne teknologi fått en unik plass i markedet.

Bestill på tlf: 66 77 80 60 eller mail: post@gastronaut.no


Revol er fransk porselen laget for restaurant. Utsøkt design og høy holdbarhet. Besøk gjerne vårt showroom for å se nærmere på utvalget, eller last ned Revol katalogen - 2017 for å få oversikt over hele sortimentet. 

 --

Bli firmakunde: Gode avtaler på servise og dekketøy.
Kontakt oss på post@gastronaut.no for å søke om firmakonto.
  

 

 

Revol - porselen

Se også: Produsentens nettside


Om Revol porselen


Revoler en av de få som fortsatt blander sin egen leire, og med en spesiell blanding av bl.a. leire, kvarts, feltspat og kaolin blir resultatet et meget holdbart produkt.

Revol har alltid fulgt en avansert forskningsstrategi som konsentrerer seg om sentrale ord som funksjon, samt praktisk og estetisk sans. Revol har sitt eget designkontor, og samarbeider i tillegg med mange innovative designere. Disse fruktbare samarbeidene har utviklet mange nye produksjonsmetoder, modeller og originale produkter.

Revol skal være praktisk, kreativt og elegant å bruke, både på kjøkkenet og på bordet. Porselenet er ikke porøst, så det absorberer ikke fett, lukt eller bakterier. Garantert hygienisk matlaging for deg og dine kjære.

De siste suksessene til Revol har vært Basalt, porselen som ligner på skifer, og den nye sorte Belle Cuisine som har fått en støpejern-lignende overflate. Det er kommet nye farger og mønstre til Froisses-familien, og sist, men ikke minst, kanskje Revol sitt stolteste øyeblikk: Revolution kolleksjonen!
Denne kolleksjonen er et resultat av mange års forskning, og de første høyteknologiske porselensgrytene som går å bruke på alle varmekilder.  

 

Equinoxe - Nyhet


Dette er en serie skapt for det Nordiske kjøkkenet. En lekker fargepalett av lette blåtoner og støpejerns-sort, egnet for å fremheve en hver rett.

I serien finner du flotte runde, ovale og rektangulære fat og dype tallerkener. I tillegg til boller, kurver og spennende dim sum kreasjoner.

Se hele utvalget fra Equinoxe i katalogen (pdf)

 

Revol - porselen

 

Arborescence

Med Arborescence leverer Revol en spennede serie med tallerkener, boller, serveringsplaterplater og krus med design inspirert av naturen.

Serien kommer i 3 flotte farger:
Ivory, lakris og Pepper.
Se alle seriene på leverandørens sider

Som alt annet fra Revol er de svært holdbare mot riper og skader, samt de tåler å benyttes i både ovn og mikrobølgeovn helt opp til 300 grader celsius.  

 

Revol - porselen

 

Basalt

Et enkelt design og et nyskapende utseende som kombinerer den vakre skiferlignende overflaten med de kulinariske fordelene til porselen.

I motsetning til skifer vil du oppleve at Basalt verken får riper eller skår. Den er ikke porøs, og vil ikke absorbere fett og forblir dermed hygienisk.

Tilgjengelig i en rekke ulike størrelser. Delene i Basalt serien kan kombineres med andre deler fra Revol, og gir mange muligheter til å sette sitt eget personlige uttrykk på anretningene.

 

Revol - porselen

 

Froissés

Revol lagde originalen til denne krønsja koppen, og har i dag patentet på dette produktet. 
Koppen er laget i porselen, og tåler bruk fra -20 til +300 grader celsius. Dette gir koppen mange bruksmuligheter; man kan lage sufflé, muffins og andre bakverk i den. Den er fin for små varme tapasretter, suppe og annet.

Og ikke minst er det en fin kaffekopp.

Hver froisse kopp er polert og glasert for hånd, og vi har en rekke forskjellige farger, størrelser og motiver på lager.  

 

Revol - porselen

 

Revolution

Dette er de første porselensgrytene som virker på alle typer varmekilder. 
Nå kan du sette den tunge støpejernsgryten til side, og du kan istedet bruke den delikate porselensgryten til Revolution.

Man lager maten i den, man serverer i den, man kan til og med kutte maten i den takket være den glatte sterke glasuren. Den spesielle glasuren gir også gryten en non-stick overflate. Disse produktene er perfekte for slow-cooking.

Enkle å rengjøre, og tåler oppvaskmaskin. 

 

Revol - porselen

 

Belle Cuisine

Revol sin serie Belle Cuisine i sort er en imitasjon av støpejern, men den har alle fordelene til porselen. Belle Cuisine serien er lett, sterk og enkel å holde ren.

Hvitt dekketøy sammen med Belle Cuisine i sort, gir en spesiell kontrast; elegant og sofistikert.

Belle Cuisine er støpt i et stykke, i en prosess som gjør håndtakene ekstra sterke og gir et godt grep. 

 

Revol - porselen

 

Bistro & Co

Bistro som konsept har utviklet seg voldsomt de siste årene, og denne serien har hele tiden holdt følge. Her får du de originale produktene, men med et tidsriktig design. Det har vært særlig fokus på å gi det hvite porselenet et innovativt design og samtidig blandet inn produkter av støpejern.

Serien er funksjonell, robust og har et ergonomisk design. En serie som løser alle utfordringene til en bistro. 

 

Revol - porselen

 

Impulse

De grasiøse ovale formene er designet for å heve den totale kulinariske opplevelsen. Utformet så de er enkle å plukke opp, og passer perfekt i hånden. De fine runde formene holder på maten og forhindrer søling.

En serie som er designet for restaurant-bransjen, men som får stadig flere tilhengere rundt i de tusen hjem.


Revol - porselen

 

Buffet Bricks

Disse strømlinjeformede brikettene med lekre, tidsriktige farger og et unikt transparent utseende vil passe inn på enhver hotellbuffet eller bankett. De tilbyr en ny og kreativ måte å vise frem matrettene på.

Hver bit er utviklet av patentert og innovativt kompositt materiale som tilfører noen svært viktige bruksmuligheter. Ekstremt fin finish, uknuselig, ikke porøs og kan vaskes i maskin. Det tåler temperaturer opp til 100 grader celsius, og er 100% designet og produsert i Frankrike. 

Brikettene kommer i fargene hvit, grå, rød og svart og i en rekke forskjellige størrelser. Dette gjør at man kan presentere de i et ukjent antall kombinasjoner.

 

Revol - porselen

 

 

Vi har lagt ut Froisses-koppene og Revolution-serien i webshopen, og legger ut nye produkter fortløpende. Så følg med.

Men du kan gjerne besøke Revol sine egne sider for å få en total oversikt over hele sortimentet, eller ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på produsenten og ønsker mer informasjon. I showrommet vårt på Hvalstad har vi en rekke av seriene til Revol utstilt, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt.


Ta en titt på denne vakre filmen som viser noen av produktene fra tidlig fase i produksjon og hele veien til sluttbruker. 

--