Churchill - porselen

Churchill - porselen

Churchill setter sin stolthet i å levere innovative, høykvalitetsprodukter til et globalt marked som alltid er i forandring.

Bestill på tlf: 66 77 80 60 eller mail: post@gastronaut.no


Churchill leverer et av våre beste restaurantporselen.
Besøk gjerne vårt showroom for å se nærmere på utvalget, eller last ned Churchill katalogen 2017
for å få oversikt over hele sortimentet. 

 --

Bli firmakunde: Gode avtaler på servise og dekketøy.
Kontakt oss på post@gastronaut.no for å søke om firmakonto.
  

 

 

Churchill - porselen

Se også: Produsentens nettside


Om Churchill porselen


Som en av verdens ledende leverandører av høykvalitets porselen har Churchill en historie som går helt tilbake til 1795.

I dag bruker de en kombinasjon av historisk erfarenhet samt en vilje til å ta innover seg de siste teknologiske fremskrittene for å opprettholde sin posisjon som en global og viktig produsent. Churchill sine produkter finnes i dag i over 70 land med over 500 globale distributører.

Alle designerne til Churchill er blant de beste i bransjen, og deres suksess avhenger av tett kontakt med kokker og andre designere rundt i verden. De må lytte til markedet samtidig som de må prøve å forutse mat-trender. Storparten av produksjonen foregår i deres produksjonsfasiliteter i Stoke-on-Trent i England. Der jobbes det etter de høyeste kvalitative krav i samarbeid med British Ceramic Federation.

Vi fører en mengde serier fra Churchill sitt mangfoldige sortiment så ta gjerne kontakt for detaljert oversikt over de forskjellige produktene. Churchill har selv valgt å presentere mange av sine varelinjer gjennom forskjellige mat-trender, og disse inspirasjonsbildene ønsker vi å dele med dere slik at dere kan se litt av omfanget som Churchill tilbyr.


"Breakfast and Brunch"

En buffet-presentasjon som er stilig, fleksibel og iøynefallende og som bruker kreative løsninger ved hjelp av størrelser og fasonger. En blanding av tre, melamin og keramikk skaper dette unike displayet.

Churchill - porselen

"Afternoon Tea"
Det fremhever ettermiddagsteen med cupcakes, scones og spesielle teer alle i fokus. Ettermiddagsteen har fått en ny vår med vintage pastellfarger og retro nostalgia som leder an inn i 2013. Imponerende kakefat og tradisjonelle te-kopper for en autentisk te-opplevelse.

Churchill - porselen

"New Deli"
En visuell fest for øyet, deli viser frem ferske råvarer som kombinerer farger, teksturer og størrelser til ren fristelse. Denne kombinasjonen av nydelige råvarer og en vakker presentasjon oppmuntrer kunden til å ville prøve selv.
 Churchill - porselen

"Gourmet Cuisine"

Gourmetmat er en sterk trend som tar ekslusive råvarer og presenterer det på en visuelt fristende måte. Matretter med sterke farger og unike detaljer legges opp på hvit porselen, alt designet for å øke den totale matopplevelsen.
 Churchill - porselen

"Modern British"

Den britiske arven med en vintage visuell profil blir hentet frem igjen og kombinert med klassiske matretter og lokale råvarer. Kombinasjonen skaper en frisk og moderne visuell stil til de klassike rettene. Vintage design, trefjøler og retro glass blir brukt for å skape en visuelt tiltalende stil for dagens kunder.
 Churchill - porselen

"Healthy Options"

Fersk mat, salater, lettere asiatisk mat og frukt. Vegetariansk mat blir stadig mer populært. Denne trenden går tilbake til basisen med de unike smakene fra lokalt dyrket mat. Uansett om det er salater, supper eller pastaretter så har Churchill en kolleksjon som passer til din meny.
 Churchill - porselen

"Sharing and Casual"

Tilfredstill smaksløkene samtidig som du har interessante samtaler rundt et bord med masse småretter dandert utover. Med en inspirasjon fra japansk sushi, spansk tapas og italiensk antipasti så kommer det en rekke serveringsfat til denne avslappende måten og både dele og spise mat på.
 Churchill - porselen

"Real Spanish"

Små tallerkener, men store smaksopplevelser, det er essensen til det spanske kjøkken. Konseptet med å spise mer uformelt i et mer åpent miljø med venner blir stadig mer populært. Spansk mat kan spises til alle døgnets tider, og det å dele er en del av den spanske kulturen. 
 Churchill - porselen

"Rustic Italian"

Her er det fokus på autentisk mat laget på ferske kvalitetsråvarer. Alle elsker italiensk mat. Pizza, brød, pasta og salater servert på en rustikk måte med regionale italienske råvarer vil aldri gå av moten. 
 Churchill - porselen

"Steak and Grill"

Enkle, robuste retter, barbecue og biff er alltid populært. Steken som en gang var symbolet på overflod og suksess er tilbake for fullt. Hvorvidt maten er tilberedt over lang tid på svak varme, grillet, servert rå eller lett gjennomstekt så har Churchill en rekke måter å presentere maten på. 
 Churchill - porselen

"Pan Asian"

Fersk mat som tar kort tid å tilberede og som kommer raskt til bordet. Asiatisk mat er både sunt og godt. Kinesisk, japansk, koreansk, indonesisk og vietnamesisk har alle mat som blir stadig mer populært. Og særlig sushi og sashimi er i ferd med å bekrefte sin posisjon som et av verdens mest populære lunsj-måltider.
 Churchill - porselen

 

Besøk gjerne Churchill sine egne sider for å få en oversikt over hele sortimentet, eller ta kontakt med oss om du er nysgjerrig på produktet og ønsker mer informasjon. Vi har en rekke av de forskjellige seriene i vårt showroom på Hvalstad, og du er hjertelig velkommen på våre kundekvelder om du ønsker å ta en nærmere titt.